2022 Yılının İlk Yardımları Somali'de | AYV
kış acil yardımları somalide

2022 Yılının İlk Yardımları Somali’de

Saygıdeğer Bağışçılarımız,

2021 yılını sizlerin değerli katkılarıyla birbirinden güzel bağış faaliyetleriyle geçirdik. Dünyanın dört bir yanında su kuyuları açtırdık, ihtiyaç sahiplerine erzak ve kıyafet yardımında bulunduk, fidanlar diktik, kardeş ailelerinize çeşitli meslek eğitimleri verdik… Bu bereketli yılın son ve ilk haftalarında da bağışlarınızı sahipleriyle buluşturmayı ihmal etmedik.

Bildiğiniz gibi her ay dünyanın çeşitli yerlerindeki mazlum coğrafyalarda yetimlerimize sponsorlarından aidatlarını ulaştırıyoruz. 2021 yılının son aidatları da Aralık ayında sahiplerini buldu ve kurak topraklara umut yağmurları serpildi.

Somali’de bulunan tam 110 yetimimiz aidat dağıtımından istifade etti. Allah (c.c) onlara hâmilik eden sponsorlarından razı olsun. Bu evlatlarımız inşallah sizlerin destekleriyle büyüyecek pırıl pırıl birer Müslüman olarak yetişecek, sizlere duacı olacaklar. Rabbimiz yetişmekte olan bu fidanları sizler için birer Sadaka-i Cariye eylesin.

somali yetimlere yardım

Somali’de sponsorlarımızın bakımını üstlendiği 110 yetimimiz

Somali’ye ulaşan bir diğer yardımımız da kış ayları gelmeden başlattığımız Kış Acil Yardım projemiz oldu. Kış Acil Yardım kapsamında 2022 yılının ilk haftasında yardımlar dağıtıldı. Tam 500 ailemize gıda yardımında bulunuldu. Sizlerin değerli emanetleri bir kez daha hanelerin üzerine kış güneşi doğmasına vesile oldu.

Bir yılı hayr ve iyilikle kapatırken yeni bir yılın ilk haftalarında da iç ısıtan hayırlara vesile olabildiğimiz için Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Allah (c.c) maddi manevi katkılarıyla hayra vesile olan kış günü mazlumların elinden tutan ve yetimlerimizin yüzünü güldüren tüm bağışçılarımızdan razı olsun. Vesilesi olduğumuz güzellikleri dünyada ve ahirette sizlere ve bizlere göz aydınlığı eylesin.

Related Posts