Afganistan Acil Yardım Kampanyası | Avrupa Yardım Vakfı
afganistan acil yardım kampanyası

Afganistan’daki İnsanlık Dramı İçin Yardım Kampanyası

Uzun yıllardır birçok farklı işgale uğrayan Afganistan, her geçen gün farklı bir insanlık dramına şahit olduğumuz bir ülke haline geldi. İşgallerin çöküntüsü altında kalan ülke, ekonomik kriz, otorite boşluğu, savaş, iç savaş ve terör saldırılarıyla yorulmuşken; terör örgütlerinin kıskasınca kalması sebebiyle artık tam anlamıyla felaketin eşiğinde.

Birçok olumsuzlukla mücadele eden Afganistanlı kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve gelecek vadeden gençler, hayatın getirdiği yeni zorluklar karşısında maalesef açlık, sefalet, hastalık ve ölümle karşı karşıya.

Terör örgütlerinin ülkedeki kontrolü adım adım ele geçirmesiyle birlikte evlerini, topraklarını, anılarını ve geçmişlerini geride bırakarak sonunun nereye varacağı belli olmayan bir yolculuğa başlamak zorunda kalan Afganistanlı kardeşlerimiz, yardım elimizi uzatmamızı bekliyor.

Belirsizliğe, korkuya, hüzne ve acıya sürüklenen mazlum ve mağdur bu kardeşlerimizin gece yatacak yerleri, sarılabilecekleri battaniyeleri, yiyecek yemekleri dahi yok.

İnsanlık dramının yaşadığı her bölgeye ivedilikle yardım ulaştıran vakfımız tarafından Afganistan Acil Yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu kampanya kapsamında siz değerli hayırseverlerin yardımlarıyla yerlerinden göç etmek zorunda kalan bu mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize temel gıda ve eşya yardımında bulunacağız.

Kampanyamıza bağışlarınızla destek verebilir ve bir mazlumun umudu olabilirsiniz.