Bağış Yapmak İstiyorum Ne Yapabilirim? | Avrupa Yardım Vakfı
bağış yapmak istiyorum ne yapmalıyım

Bağış Yapmak İstiyorum Ne Yapabilirim?

Dünya üzerinde her insan maalesef ki eşit şartlarda yaşamıyor. Bazılarının yaşam standardı refah seviyesinin üzerindeyken bazıları ne yazık ki kişisel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak kadar zor durumda. Yaşanan coğrafya, kuraklık, doğal afet ve iç savaş gibi sebeplere bağlı olarak oluşan yoksulluğu önlemek mümkün olmasa da, birlik, beraberlik ve yardımlaşma ile ortadan kaldırmak fazlasıyla mümkün. Maddi durumu iyi olanlar, herhangi bir nedenden dolayı fakirlik çekenlere yardım elini uzatırsa, dünya genelinde yaşam kalitesi doğrudan artacaktır. Bunun için, hayatımızın her alanında köklü değişiklere sebep olan teknolojiden faydalanmak, yardım işlerini daha da kolaylaştıracaktır. İnternet üzerinden bağış yapmak istiyorum, ne yapabilirim? Şeklinde yapılan aramalar sonucunda ulaşılan güvenilir yardım dernekleri, bağış yapmak için en iyi aracı.

Bağış Yapmak İstiyorum

Dünyanın farklı bölgelerinde çeşitli sebeplerden dolayı yoksulluk çeken milyonlarca insan var. Ancak bir o kadar da, yardıma muhtaç olanlara bağış yapmak isteyen duyarlı insanlar bulunmakta. Bu doğrultuda yapılacak ufak bir yardım bile, diğer yardımseverlerin bağışlarıyla birleşince binlerce kişinin hayatına umut olacak seviyeye ulaşır. Belki siz de, bir yoksulun elinden tutmak, bir çocuğun geleceğini kurtarmak istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Tabi ki bireysel olarak dünyayı dolaşıp yardıma muhtaç insan arayışına giremezsiniz. Bu durumda güvenilir bir yardım vakfına bağış yapmak istiyorum dediğinizde vakıf yetkilileri, size istediğiniz projeye yardımda bulunmanız konusunda yol gösterecektir. Yeter ki siz gönlünüzden geçirin bağış yapmak zor bir şey değil, aksine birkaç saniyenizi alacak kadar basit. Hayır kurumlarına bağış yapmak, ihiyaç sahiplerine yardımda bulunmanın en etkili yolu.

İnsanlara Bağış Yapmak

Paylaşmak, yardımlaşmak yüce Allah’ın kullarına bahşettiği en güçlü duygulardan biri. Allah’ın verdiği nimetleri paylaşan kulları arasında birlik ve dayanışmanın önemi artar. Toplumlar arasında güven duygusu güçlenir ve yardımlaşmanın faziletleri dolayısıyla insanlar olası kaza ve belalardan korunur. Dinimizde sadaka, tüm belaları ortadan kaldırır. Kendi faydalandığı nimetlerden yardıma ihtiyacı olanların da faydalanmasını sağlayanlar, büyük bir sevap işlemiş olurlar. Bağış yapmak da bir nevi sadaka yerine geçer. Siz de, yardımlaşmanın faziletlerinden faydalanmak için nereye bağış yapabilirim diyorsanız, güvenilir yardım kuruluşları arasında yer alan vakfımızı tercih edebilirsiniz. Derneğimiz bünyesinde gerçekleştirilen projelere katkıda bulunmakla mazlumların gönlüne umut olmanın manevi gücünü yaşamak sizin elinizde!

Bağış Yapmak İçin Güvenilir Kurumlar

Bağış yapmak için güvenilir kurumlar arayışında vakfımız, şeffaflık ve güvenilirlik prensipleri çerçevesinde yürüttüğü faaliyetleriyle bir adım öne çıkıyor. Bünyemizde, birbirinden farklı içerikte aktif birçok projemiz mevcut. Yardımda bulunmak isteyenler, istediği projeye katkı sağlayabilir. Elbette, yaptığı yardımın yerine ulaşıp ulaşmadığını görmek herkesin hakkı. Hatta bağış yapmak isteyen çoğu kişi, bu endişeden dolayı ikilem de kalıyor ve hangi kuruma bağış yapmalıyım diye arayışa giriyor. Kurumumuza yapılan bağışlar, öncesinde yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır, yardım süreci esnasında tutulan tüm kayıtlar ile de bağışçıya geri dönüşle bildirilir. Yaptığı yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını resmi kayıtlarla görenlere de, iyilik yapmanın manevi huzurunu doyasıya yaşamak kalır.

Projeler