Burkina Fasolu Yetimlerimizin Yüzlerindeki Tebessüm Olduk | AYV
burkina faso yetim projesi ve yetim sponsorluğu

Burkina Faso’daki Yetimlerimize Yardımlarınızı Ulaştırdık

Geçtiğimiz haftalarda, Yetim Sponsorluğu Projesi kapsamında aylık düzenli olarak topladığımız yardımları, Burkina Fasolu yetimlerimize ulaştırdık. Aylık 35 Euro bedel ile bir yetime sponsor olan hayırseverlerimizin yardımlarıyla Burkina Faso’daki 100 yetimimizi temel ihtiyaçlarını karşıladık ve her birinin yüzlerinden okunan mutluluklarına tanıklık ettik. Her ay yaptığımız bu yardımlar sayesinde yetimlerimize yalnız olmadıklarını hissettiriyor, onların geleceğe umutla bakmasını sağlamaya gayret ediyoruz. Yetim sevindirmenin, yetimlere sahip çıkmanın öneminin bilinciyle hareket ediyor, onlara en nazik şekilde yardımlarımızı iletiyoruz.

Bu yardımları yapmamıza vesile olan tüm bağışçılarımızdan Allah (c.c.) razı olsun. Yaptıkları bu hayırları, bir mağfiret vesilesi kılsın.

Sizler de yetim sponsoru olabilir veya dilediğiniz miktardaki yardımları, buraya tıklayarak vakfımıza ulaştırabilirsiniz. Ne kadar çok yetimimize sahip çıkarsak geleceğe o kadar umutla bakabilir, tebessüm saçan bir neslin öncüsü olabiliriz.

Yetim Projesi Neyi Hedefliyor?

Avrupa Yardım Vakfı olarak yürüttüğümüz Yetim Projesi kapsamında; bugüne kadar binlerce yetime yardım elimizi uzattık. Onların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve aylık olarak bu yardımları temin etmek amacıyla, yetimlerimiz ile hayırseverler arasında bir köprü görevi gördük. Dünyanın dört bir yanında tespit ettiğimiz ve programımıza dahil ettiğimiz yetimlerimizin aylık ihtiyaçlarını, yetim sponsorluk sistemi sayesinde bağışçılarımızın desteğiyle karşıladık.

Hayata geçirdiğimiz her yetim sponsorluk projesinde yeni neslimizin daha iyi bir geleceğe sahip olmasını amaçlıyor, yoksulluğun, savaşın ve mağduriyetlerin pençesinde yaşam mücadelesi veren tertemiz çocuklarımızın hayatlarını umut ve yaşama sevinciyle doldurmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Bir yetimimiz için aylık sponsorluk bedeli, 35 Euro’dur. Siz de bir yetime sponsor olarak ona umut olmak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.

Yardımımızdan Fotoğraflar

Yetim Projesi