Cad icin Acil Yardim | Avrupa Yardım Vakfı

Cad icin Acil Yardim

Saygıdeğer Avrupa Yardım Vakfı Bağışçıları, “Neren acıyorsa canın oradadır.” Der büyüklerimiz. Ümmet olarak bugün canımız Afrika’nın Çad ülkesinde. Ellerimiz onlar için açılıyor, dillerimiz onlar için dua ediyor ve gönüllerimiz orada, bir sel felaketinin yaşandığı yerde atıyor. Afrika Çad, “yok” kavramının anlamını en çok yansıtan ülke. Dünya’nın en yoksul 3 ülkesinden biri olan Çad, şimdilerde büyük

Ana sayfa » Haberler » Cad icin Acil Yardim

Saygıdeğer Avrupa Yardım Vakfı Bağışçıları,

Afrika Çad, “yok” kavramının anlamını en çok yansıtan ülke. Dünya’nın en yoksul 3 ülkesinden biri olan Çad, şimdilerde büyük bir sel felaketinin izleri ile boğuşuyor. Selden sonra evsiz kalan binlerce erkek, kadın, yaşlı, çocuk zor koşullar altında çadırlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar.

Bugüne dek el ele vererek pek çok mazlum coğrafyada kardeşlerimizin devasına vesile olduk. Rabbimizin gönderdiği yardım eli olduk, ilaç olduk. Şimdi Çad ile bir olma zamanı… Şimdi çamurlar içindeki o çadırlarda, hijyenik olmayan koşullarda, yemeksiz, susuz kalanlarla aynı hisleri paylaşma zamanı.

Temizlik eşyaları, battaniye, gıda olmak üzere her türlü yardıma muhtaç olan Çad’lı kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını bilmeye ihtiyacı var.

Avrupa Yardım Vakfı olarak siz kıymetli bağışçılarımızı bu hayra ortak olmaya ve Çad’ın yardım çağrısına cevap olmaya davet ediyoruz. Çad Acil Yardım kampanyasına katılarak bir ailenin umudu olabilirsiniz. Çünkü:

“Müminler, birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet ve şefkat göstermede, tıpkı bir organı rahatsızlandığında diğer organları da uykusuzluk ve yüksek ateşle bu acıyı paylaşan bir bedene benzer.” (Müslim, Birr, 66)

Bağışlarınız için:

• Avrupa Yardim Vakfi IBAN: NL54INGB0004977282
  • AvrupaYardimVakfi IBAN:DE81500100600207252609

Cad icin acil yardım Linki

Avrupa Yardım Vakfı “Hayra Açılan Kapınız”