Gaziantep'teki Yetimlerimize Yardımlarımızı Ulaştırdık | AYV
yetimlere yardım ve yetim sponsorluğu gaziantep

Gaziantep’teki Yetimlerimize Sahip Çıktık

Avrupa Yardım Vakfı olarak dünyanın dört bir yanında yürüttüğümüz yetim sponsorluğu projelerimizin bir kısmı da Türkiye’nin Gaziantep şehrindeki yetimler için yürütülmektedir. Gaziantep’te zorlu yaşam koşullarında hayatlarını sürdürmeye çalışan ve göçmen ağırlıklı olmak üzere yardıma muhtaç yetimlerimize yardım elimizi uzattık. Aylık sponsorluk bedeli 35 Euro olan projemize desteklerini esirgemeyen bağışçılarımız sayesinde yetimlerimizin aylık temel ihtiyaçlarını karşıladık ve onların umut ışığı olmayı başardık.

Geleceğe umutla bakabilmemiz için ihtiyaçları karşılanarak eğitim alarak yetişmesi gereken bu yetimlerimize sahip çıkmak dinimizin öğretileri ve Efendimiz’in sünneti doğrultusunda biz Müslümanlar için bir tercihten ziyade görev olarak değerlendirilmektedir. Ailesini kaybetmiş olan bu yetimlerimize aile sıcaklığını sağlayamasak da en azından elimizden gelenin en iyisi yaparak onların aylık temel ihtiyaçlarını karşılamak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmektedir.

Yetim sponsorluğu kapsamında toplanan düzenli yardımlar sayesinde geçen aylarda olduğu gibi bu ay içerisinde de Gaziantep’teki yetimlerimize periyodik olarak aldıkları gıda ve nakit yardımlarımızı ulaştırdık.

Yetim Projesi Nedir?

Yetim Projesi, Avrupa Yardım Vakfı olarak uzun yıllardır yürüttüğümüz, yetimler ve ailesini kaybetmiş çocuklar ile yardımseverler arasında bir hayır köprüsü kurmaya gayret ettiğimiz br yardım projesidir. Bu proje sayesinde yardıma muhtaç olan yetimlerimize gerek yetim sponsorluğu sistemi gerek yetimlere yardım formu ile destek olmakta, onların ihtiyaçlarını aylık düzenli olarak karşılamaktayız. Bu sayede yetimlerimizin gıdalarını temin etmekte, eğitim materyallerini almakta ve onlara nakdi ve ayni diğer yardımlarda bulunarak ay içerisinde ihtiyaç duydukları gereksinimleri karşılamaktayız.

Sizler de bir yetime umut ışığı olmak isterseniz, buraya tıklayarak yetim sponsorluk sistemimizin bir bağışçısı olabilirsiniz.

Bir yetimimiz için aylık sponsorluk bedeli, 35 Euro’dur.

Yetimlere sponsor olmak yerine projemize doğrudan nakdi yardımda bulunmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Yardımımızdan Fotoğraflar

Yetim Projesi