Gazze için acil Yardım | Avrupa Yardım Vakfı

Gazze için acil Yardım

Gazze için acil Yardım Ocak ayında Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs pandemisi, 1.5 milyona yakın can kaybı ile Dünya’yı etkisi altına almaya devam ediyor. Aylardır pek çoğumuz virüsün bedensel ve psikolojik etkileriyle yüzleşiyoruz. Ancak Yüce Rabbimize hamdolsun ki böylesine zor günlerde başımızı sokacak birer evimiz, etrafımızda desteğini ve sevgisini hissedebildiğimiz yakınlarımız var. Öyle ki karantina sürecinde

Ana sayfa » Haberler » Gazze için acil Yardım

Gazze için acil Yardım

Ocak ayında Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs pandemisi, 1.5 milyona yakın can kaybı ile Dünya’yı etkisi altına almaya devam ediyor. Aylardır pek çoğumuz virüsün bedensel ve psikolojik etkileriyle yüzleşiyoruz. Ancak Yüce Rabbimize hamdolsun ki böylesine zor günlerde başımızı sokacak birer evimiz, etrafımızda desteğini ve sevgisini hissedebildiğimiz yakınlarımız var. Öyle ki karantina sürecinde virüsten kaçmak için evlerimize sığınabiliyor, hastalığı atlatan yakınlarımıza hep bir elden destek olabiliyoruz.

10 yılı aşkın süredir abluka altında olan Gazze’de ne yazık ki Covid’e yakalananların sayısı gittikçe artıyor. İsrail kuşatması ile evlerini, işlerini, yakınlarını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz yoksulluk, kısıtlı imkanlar ve sürekli saldırı tehdidi ile yüzleşiyor. Bu zor koşullar altında hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazzeli kardeşlerimiz, Covid’e yakalanan hastalarına bakmakta zorluk çekiyor ve Müslüman kardeşlerinin ellerinden tutmasına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyorlar.

Avrupa Yardım Vakfı olarak savaşın ortasında bir de pandeminin etkileri ile mücadele eden Gazze’ye, Acil Yardım kapsamında sebze yardımında bulunuyoruz. Bugüne dek pek çok mazlumun elinden tutan ve hayra açılan kapı olarak vakfımızı tercih eden siz kıymetli bağışçılarımızı bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz. Sebze yardımı kampanyasına katılarak Gazze’de hastalık ve savaş mücadelesi veren bir hanede sıcak yemek pişmesine vesile olabilirsiniz.

Bağışlarınız için:

• Avrupa Yardim Vakfi IBAN: NL54INGB0004977282
  • AvrupaYardimVakfi IBAN:DE81500100600207252609

Gazze için acil yardım Linki

Avrupa Yardım Vakfı “Hayra Açılan Kapınız”