Gazze’nin Yaralarını Birlikte Sarıyoruz | Avrupa Yardım Vakfı
Gazze'deki gıda ve sıcak yemek dağıtımı

Gazze’nin Yaralarını Birlikte Sarıyoruz

Avrupa Yardım Vakfı olarak “Gazze’nin Yaralarını Birlikte Saralım!” mottosuyla başlattığımız Gazze yardım kampanyası ile kardeşlerimizin gıdadan ilaca, eğitimden fidan dikimine kadar bütün ihtiyaçlarını karşılamak için siz değerli yardımseverlerin desteğine başvurmuştuk. Başlattığımız kampanyaya yapılan bağışlar akabinde Gazze yardım faaliyetlerimizi hızlıca hayata geçirerek yardım elimizi ihtiyaç sahiplerine uzattık ve Gazze’nin yaralarını sarmaya başladık.

Filistin yardım ve daha özelinde Gazze yardım kampanyası kapsamında ilk olarak bölge halkının acil ihtiyaçlarını temin etmeye başladık. Bu doğrultuda yaralanmak suretiyle hastaneye kaldırılan insanlara havlu, ilaç gibi hijyen ve sağlık malzemeleri dağıtımını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra şu anda en çok ihtiyaç duyulan sıcak yemek eksikliğini de gıda ve sıcak yemek yardımlarımız ile gidermeye gayret ettik.

Bölgedeki çatışmaların artmasından dolayı gıdaya ve temiz suya erişimleri oldukça kısıtlanan bölge halkı için hazırlamış olduğumuz yardım paketlerimizi, gönüllerimizin aracılığıyla bizzat teslim ettik ve Gazze yardım kampanyası çerçevesinde bağışlarınızda bizlere verdiğiniz emanetlerinizi yerlerine ulaştırdık.

Gazze’nin Yaralarını Sarmaya Devam Edeceğiz

Gazze'de ilaç ve gıda yardımı dağıtımı

Gazze’de ilaç ve gıda yardımlarımızın dağıtımı

Yardım kampanyamız, hız kesmeksizin devam etmektedir. Filistin ve Gazze’de yaşayanların çatışma ve savaşın bütün olumsuzluklarını yaşamalarına engel olmak, onların acılarını bir nebze olsa da dindirebilmek ve insan onuruna yaraşır bir hayat sürebilmeleri için yardımlarımızı devam ettireceğiz. Gazze yardım kampanyası çerçevesinde daha çok kişiye ulaşmak ve onların da yaralarını sarmak için siz değerli yardımseverlerin desteğine ihtiyaç duymaktayız.

Filistin’e bağış yapmak veya Gazze bağış yardımları ile kardeşlerimizin hem maddi hem manevi destekçisi olmak istemeniz halinde online olarak Gazze bağış sayfamızdan yardımda bulunabilirsiniz. Gelin Gazze’nin yaralarını birlikte saralım ve insanlığın merhamet bayrağını Filistin’e taşıyalım.

Gazze Yardım Kampanyası