Hayır Kurumlarına Bağış Yapmak | Avrupa Yardım Vakfı
hayır kurumlarına bağış yapmak

Hayır Kurumlarına Bağış Yapmak

Hayır kurumlarına bağış yapmak, yardım yapmanın en özel ve en kolay yolu. Yardım organizasyonun gerçekten doğru şekilde gerçekleştiren kurumlar, ihtiyaç sahiplerinin gerçekten neye ihtiyacı olduğunu kapsamlı araştırmalarla tespit eder, yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırır. Farklı içeriklerde hizmet veren hayır kurumlarına yapılan bağışlar sadaka sayılır. Güvenilir kurumların aldığı nakdi ya da ayni yardımlar, açtığı su kuyuları, eğitim bağışları, sağlık ve eğitim yardımlarının hepsi, sadaka sayılmaktadır. Kurumlara yapılacak bağışlar ihtiyaç sahipleri için bir kıyafet, bir ekmek ya da bir kitap olabilir. Sizden çok uzaklarda yaşayan milyonlarca muhtaç insana yardımlarınızı, hayır kurumları aracılığıyla güvenilir şekilde ulaştırabilirsiniz.

Bağış yapmak istiyorum diye arayışta olanlara, istedikleri yardımı güvenilir şekilde yapabilmesi için hayır kurumları bir fırsat niteliğindedir. Teknolojinin imkanlarından faydalanılarak online şekilde yapacağınız bir yardımla, bulunduğunuz yerden birkaç saniye içinde bağışta bulunabilirsiniz. Yetimhaneden cami ve mescide, sağlık hizmetlerinden su kuyusuna kadar kurumlar tarafından yürütülen projelere bağış yaparak, bu projelerin hayata geçirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Yoksullara yardım etmek, insan olarak hepimizin sorumluluğu.

Eminiz ki birçoğumuz, muhtaç insanların hayata tutunmasına vesile olmak için yardımda bulunmak istiyoruz. Ancak bireysel olarak imkanlar sınırlı olduğundan, nerede yardıma muhtaç biri var, ya da gerçekten ihtiyacı olanlar kimler belirlemek haliyle zor. Bunu sizin yerinize yapan bir kurum olması yardımlarınızı kolayca yapabilmeniz için bir avantaj değil mi? Güvenilir yardım kuruluşları arasında yer alan vakfımız, gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleme işini sizin yerinize yapıyor. Yapılan araştırma ve belirlemeler sonucunda da, hangi ülkede ya da bölgede neye ihtiyaç var ona göre yardım projesi yürütüyor.

Burada siz kıymetli bağışçılarımıza düşen, sadece yardımda bulunmak. Siz, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bize bağışta bulunuyorsunuz, biz de yaptığınız yardımları güvenli şekilde yoksul halka ulaştırıyoruz. Böylece bir iyilik zinciri oluşturuyoruz ve siz de bu zincirin bir halkası olarak dünya genelinde herkesin eşit şartlarda yaşamasına çok büyük bir katkı sağlıyorsunuz.

Bağış Yapmak İstiyorum

Bağış yapmak istiyorum diyenler, kurumumuzu tercih ederek öğrencilere, fakirlere ve ihtiyaç sahiplerine sadakalarını ulaştırabilir. Sevap almaktan başka herhangi maddi bir karşılık beklemeden yapacağınız bağışlar, sadaka sınıfında size ecir olarak geri dönecektir. Yardım projelerimizin çeşitliliği, insanlara faydalı olacak her çeşit iyiliği kapsayacak şekildedir. Kurumumuza yapacağınız bağışla, siz de sadaka sayılacak bir yardımda bulunabilirsiniz. Yardım üzerine yürüttüğümüz faaliyetler, hem kendi ülkemizde hem de dünyanın tüm bölgelerinde insanlığa yardım etme gayretinin doğal bir sonucudur. Nerede muhtaç bir insan mazlum bir gönül var ise, güvenilir yardım kurumu olarak biz ordayız. İnsani yardımın değerini ve insanlığa katkılarını bilen vakfımız, profesyonel bir organizasyon çalışması ile bağış yapmak için güvenilir kurumlar arasında yer almaktadır.

İnsanlık şerefini göz ardı etmeden ulaştırdığımız yardım projelerine katkıda bulunmak isterseniz, vakfımızın bağış yap çağrısına bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

Yardım Projelerimiz