Korona virüsü ve yardım projelerimiz | Avrupa Yardım Vakfı

Korona virüsü ve yardım projelerimiz

Korona virüsü salgınının ardından yolumuzu bekleyen muhtaç ve mazlum kardeşlerimiz için yapacaklarımıza dair siz değerli bağışçılarımızı bilgilendiren duyurumuzdur.   Saygıdeğer kardeşim, Korona virüsü nedeniyle Dünya’da büyük bir salgın krizi yaşanmaktadır. Ülkeler, her geçen gün çok ciddi önleyici tedbirler almaya devam etmektedir. Korona virüsü salgınına maruz kalanların bir kısmı kurtulmakta bir kısmı ise maalesef hayatlarını yitirmektedir.

Ana sayfa » Haberler » Korona virüsü ve yardım projelerimiz

Saygıdeğer kardeşim,

Korona virüsü nedeniyle Dünya’da büyük bir salgın krizi yaşanmaktadır. Ülkeler, her geçen gün çok ciddi önleyici tedbirler almaya devam etmektedir. Korona virüsü salgınına maruz kalanların bir kısmı kurtulmakta bir kısmı ise maalesef hayatlarını yitirmektedir. Evet, Korona Salgını gerçekten de büyük bir kriz olup dünyayı ayağa kaldırmıştır. Ancak günümüzde, bu zamana kadar bu denli dikkat çekmeyen çok daha büyük krizler yaşanmaktadır. Örneğin Birleşmiş Milletler Gıda Fonu’nun raporuna göre, yetersiz beslenmeden dolayı her gün yaklaşık 25.000 insan hayatını kaybetmektedir. Bunun yanı sıra savaş, doğal afet, ekonomik istikrarsızlık gibi nedenlerin sebep olduğu ölümlerle dikkat çekmesi gereken örnekler, sayısız olarak çoğaltılabilir. Bundan dolayı yardıma muhtaç kardeşlerimiz için daha çok çalışıp elimizden gelen her şeyi yapmak ve bu zor zamanda onlara yalnız olmadıklarını hissettirmemiz gerekmektedir.

Ramazan Projemiz 2020

Ramazan’da, Allah’ın izniyle, 14 ülkede yolumuzu bekleyen binlerce muhtaç ve yetime ulaşıp sizlerin yardımlarını ulaştıracağız. Ramazan Projesi kapsamında hedefimiz, 4500 aileye gıda yardımı, 4700 kişiye iftar yemeği ve 2000 yetime Ramazan Bayramı hediyesi ulaştırmaktır. Ayrıca projemiz kapsamında Adak, Şükür ve Sadaka Kurbanları kesilecektir. İnşallah sizlerin yardım ve katkılarıyla tüm bunları gerçekleştirecek ve çok daha fazlasını, muhtaç ve mazlumlara ulaştıracağız.

Yardımlarımız iş birliği içerisinde olduğumuz partner kurumlarımız aracılığıyla muhtaçlara ve yetimlere ulaştırılacaktır.

Aklınıza şöyle bir soru gelebilir: “Eğer görevliler gitmeyecekse yardım paraları nasıl ulaştırılacak?”. Görevlilerimiz gitsin veya gitmesin, Avrupa Yardım Vakfı olarak yardım paralarını her zaman online para transferi (havale) yoluyla partner kurumlarımıza ulaştırıyoruz. Bu sayede, yardım paraları gereken yerlere daha emniyetli ve temiz bir şekilde ulaşmış oluyor.

Allah’ın izni ve inayetiyle, birlik, beraberlik ve yardımlaşma vesilesiyle bu krizlerin üstesinden gelecek ve muhtaç kardeşlerimizin umudu olmaya devam edeceğiz.

Allah şimdiden gayretlerinizi kabul etsin. Yapacağınız yardımlarınızı, başınızın, gözünüzün, sevdiklerinizin ve sağlığınızın sadakası olarak kabul etsin.

“Hayra Açılan Kapınız”

Online bağış için Tıklayın