Kurban Bağışı 2022 Almanya | Avrupa Yardım Vakfı
kurban bağışı 2022 almanya

Kurban Bağışı 2022 Almanya

Kurban kesimi, amacından dolayı büyük önem taşıyor. Temelde kardeşlik duygusunu güçlendirmek, yardıma muhtaç olanlara yardımda bulunmak ve yoksul kimselerin de et yiyebilmesi için kurban kesilir. Bunun bilincinde olan ve maddi durumu itibariyle kurban kesecek gücü bulunanlar, yoksullara bağışta bulunarak onlara yardım eli uzatmak için harekete geçer. Belirli bir kurban bedeli veya hisse bedeli gerektiren kurban ibadeti, tüm Müslüman alemini birbirine yakınlaştırdığı gibi, maddi gücü olmayanların da et yemesine ve sofralarına destek olunmasına olanak sağlar.

Kurban bağışı, şükür ve bereketiyle toplumda dayanışma ve beraberlik gücünü her daim ayakta tutuyor. Her yıl düzenli şekilde alınan bağışlar, yardıma muhtaç olanlara ulaştırılıyor. Dünyanın farklı bölgelerinde yaşayanlar arasındaki mesafeler, insanların birbirine yardım eli uzatmasına engel değil. Birçok ülkeden kurban bağışı yapılabildiği gibi, Almanya’dan da yoksullara yardım eli uzatmak mümkün. Kurbanlık bağışı Almanya için vakfımız, bağışlarınızı sizden alıp yoksul coğrafyalarda yaşayanlara ulaştırıyor.

Kurban Yardımı Almanya

Kurban demek yardım demek, paylaşmak demek. Almanya’da yaşayan ve yoksullara bağışta bulunmak isteyenler, kurban bağışı 2022 Almanya için belirlenen bedel oranında muhtaçlara ulaştırılmak üzere vakfımıza yardımda bulunabilir. Dünya genelinde yoksullukla mücadele eden çok insan var. Bizim bireysel olarak muhtaçlara ulaşmamız çok zor. Üstelik yardım tek kişiye ulaşmak demek değil, aynı anda birçok kişinin yüzünde tebessüm oluşturmaktır. Eğer Almanya’da yaşıyorsanız ve kurban bağışında bulunmak istiyorsanız, vakfımızla iletişime geçebilirsiniz. Yapacağınız bağışlar, yardıma ihtiyacı olan birçok insana mutluluk olacak. Normal zamanda bile yoksullukla mücadele edenler için bayram ayrı bir hüzün taşıyor. Maddi durumu iyi olan ve yardımlaşma duygusunu önemseyen vatandaşlarımız sayesinde, muhtaç kardeşlerimizin de yüzü gülüyor. İşte kurban bağışı, bu nedenle önem taşıyor.

Yurtdışı kurban bağışı Almanya, Almanya’dan bağışta bulunanlar için sunulan bir hizmettir. Evet, yurtdışında birçok ülkede kurban kesiliyor ve birçok ülkeden farklı ülkelere yardımda bulunulabiliyor. Yapılan yardımların bir düzen içinde ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi için de, bağış bedeli her sene Diyanet tarafından belirleniyor. Vakfımız da, resmi olarak belirlenen bedel üzerinden bağışları kabul ederek düzen içerisinde yerlerine ulaştırıyor. Dünya üzerinde çok sayıda yardıma ihtiyacı olan insan var ve yardım eli uzatmak hepimizin elinde olan bir şey. Şeffaflık ve güven prensipleri çerçevesinde çalışmalarını yürüten vakfımız, yaptığınız bağışları size kilometrelerce uzaktaki mazlumlara ulaştırarak, din ve kardeşlik duygularını güçlendirmek gibi önemli bir amaca yönelik olarak hizmet veriyor.

Kurban Bağışı Almanya

Almanya’da yaşayan Türk ve Müslüman nüfus yoğunluğunun fazla olmasında dolayı, kurban bağışı çok yapılıyor. Ülkede yaşayan yardımsever kişilerin bağışta bulunmalarını kolaylaştırmak adına faaliyetlerini yürüten vakfımızın kapısı, bayram öncesi kurban bağışı Almanya hizmetinden faydalanmak isteyenler tarafından çalınıyor. Kurban yardımı Almanya konusunda yeterli hassasiyete sahip olan ve yüklendiği yüksek sorumluluk bilinciyle vakfımız, birlik beraberlik ve yardımlaşma duygusunun her daim ayakta tutulmasında önemli bir rol üstleniyor.

Kurban Projesi