Tanzanya'daki 100 Yetimimize Yardımlarımızı Ulaştırdık | AYV
tanzanya yetim yardım projesi - avrupa yardım vakfı

Tanzanya’daki 100 Yetimimize Yardımlarımızı Ulaştırdık

Avrupa Yardım Vakfı olarak uzun yıllardır sürdürmekte olduğumuz Yetim Projesi kapsamında dünyanın dört bir yanındaki yetimlere yardımda bulunmakta, onların yaşam masraflarını, eğitim ve kırtasiye masraflarını, hastane masraflarını üstlenmekteyiz. Yetimlerimize yardımları, herhangi bir bütçeye bağlı kalmadan alabildiğimiz gibi Yetim Sponsorluğu kapsamında da alabilmekteyiz. Bağışçılarımızın bizlere emanet ettiği yardımları, gerek yetim sponsorluğu projesinde gerek yetimlere yardım projelerimizde kullanmaktayız.

Hem yetimlere yardım kampanyalarımız hem de yetim sponsorluğu kapsamında toplamış olduğumuz yardımları, Tanzanya’daki 100 yetimimize ulaştırdık. Yaptığımız yardımlar sayesinde gözlerinin içi parıldayan tertemiz simalar, Allah’ın izni ve inayetiyle geleceğe umutla bakacak, ihtiyaçlarını karşılayarak insan onuruna yakışır bir hayat sürmeye devam edecektir.

Yetim sevindirmenin, yetimlere sahip çıkmanın ne denli önemli olduğu Efendimiz (s.a.v.)’in birçok hadisinde vurgulanmıştır. Bu nedenle esasında her yetim bizlere emanet edilen bir masumdur. Bu ihtiyaç sahiplerimizin annelerine ve kendilerine sahip çıkmak için elimizden geleni yapmalı, onlara aylık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sponsor olarak yardımlarımızı ulaştırmalıyız.

Geleceğe umutla ve mutlulukla bakabilmemizin yolu, yetimlerimize sahip çıkmaktan geçmektedir. Gelin birlikte aylık yalnızca 35 Euro bedelinde bağışta bulunarak yeni nesillere umut olalım.

Yardımımızdan Fotoğraflar

Yetim Projesi