Yemen için acil yardım | Avrupa Yardım Vakfı

Yemen için acil yardım

Yemen’in elini bırakmayacağız! İç savaşın kasıp kavurduğu Yemen’de; savaştan, açlıktan, hastalıktan ve olumsuz koşulların ortaya çıkardığı sayısız sebepten her geçen gün yüzlerce masum hayatını kaybediyor. Bu dünyaya gözlerini kapayan her masumla birlikte yalnızca bir can değil koca bir insanlık gözlerimizin önünde yitip gidiyor. Ülkedeki koşullar iyileşmiyor ve hatta çok daha kötüye sürükleniyor. Koşulların kötüleşmesiyle birlikte

Ana sayfa » Haberler » Yemen için acil yardım

Yemen’in elini bırakmayacağız!

İç savaşın kasıp kavurduğu Yemen’de; savaştan, açlıktan, hastalıktan ve olumsuz koşulların ortaya çıkardığı sayısız sebepten her geçen gün yüzlerce masum hayatını kaybediyor. Bu dünyaya gözlerini kapayan her masumla birlikte yalnızca bir can değil koca bir insanlık gözlerimizin önünde yitip gidiyor. Ülkedeki koşullar iyileşmiyor ve hatta çok daha kötüye sürükleniyor. Koşulların kötüleşmesiyle birlikte milyonlarca yardıma muhtaç insan tutacak bir el arıyor. 12 milyon Yemenli acil yardım ve müdahaleye, 2.9 milyon çocuk yaşamlarını devam ettirebilecekleri yeterli beslenmeye, 8.4 milyon mazlum temel gıda teminine ihtiyaç duyuyor. Nüfusun %75’ine tekabül eden 22 milyon insan yardım eli bekliyor. 2015 yılından beri kaos, kriz ve çatışmalara sürüklenen Yemen’in yardım bekleyen elini sımsıkı tutacak, her zaman olduğu gibi asla bırakmayacağız.

Avrupa Yardım Vakfı olarak politik ego, hırs ve ihtiraslar arasında sıkışan milyonlarca Yemenliye, dünyanın dört bir yanında yürüttüğümüz acil yardım projeleri arasında yer alan Yemen Acil Yardım Projesi ile destek olacak, kadim yardımlaşma değerlerimizi ve insanlık kavramını unutturmayacağız.

Siz değerli bağışçılarımızın yardımlarıyla Yemen’e umut olalım, mazlumların ve mağdurların elini asla bırakmayalım.

Bağışlarınız için:

• Avrupa Yardim Vakfi IBAN: NL54INGB0004977282
  • AvrupaYardimVakfi IBAN:DE81500100600207252609

Yemen icin acil yardım Linki

Avrupa Yardım Vakfı “Hayra Açılan Kapınız”