Yetimler İçin Hayır Kahvaltısı | Avrupa Yardım Vakfı

Yetimler İçin Hayır Kahvaltısı

“Hayırda Yarışalım”   Avrupa Yardım Vakfı olarak gelenekselleştirdiğimiz “hayır kahvaltısı” organizasyonunu, 8 Mart 2018 Pazar günü Almanya’nın Dortmund şehrindegerçekleştireceğiz. Organizasyonunun Mind Vakfı, Egikür, Lalezar ve vakfımızın ortak çalışmasıyla yapıldığı hayır kahvaltımıza, tüm hayır severlerimizi ve bağışçılarımızı davet ediyoruz.   Birden çok kuruluşla birlikte düzenlediğimiz hayır kahvaltısında elde edilecek gelirle daha çok yetime sahip çıkmayı, onların

Ana sayfa » Haberler » Yetimler İçin Hayır Kahvaltısı

“Hayırda Yarışalım”

Birden çok kuruluşla birlikte düzenlediğimiz hayır kahvaltısında elde edilecek gelirle daha çok yetime sahip çıkmayı, onların aylık olarak düzenli bakımlarını gerçekleştirmeyi, yüzlerinin her daim sıcak bir tebessümle neşelenmesini hedefliyoruz.

İçinde yaşadığımız dünyada, başta savaş bölgeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanında ne yazık ki milyonlarca yetim, kendilerine uzatılacak şefkat elini bekleyerek sahipsiz olmadığını hissetmek istiyor. Onların bu alçak gönüllü isteklerini yerine getirmek ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ise bizlere düşüyor.

Hiçbir zaman unutmamamız gerekir ki yetimlerin manevi ailesi olmak, onları desteklemek ve sahipsiz bırakmamak adına uzatılacak her şefkat eli, içten gelen samimi bir dua ile geri dönecek ve en güzel şekilde karşılığını bulacaktır.

• Siz değerli yardımseverleri, gelenekselleşen hayır kahvaltımıza davet etmemizin en nihai amacı, yetimlerin yüzünü güldürmek ve onlara dokunabilmektir.
  • Sizler de yapacağınız yardımlarla yetimlerin gönlüne dokunabilir ve bu güzel amacı gerçekleştirmemize destek olabilirsiniz.
  • Kahvaltı programımıza iştirak ederek yardımda bulunabileceğiniz gibi istediğiniz miktarlarda online bağış yaparak hayırda bulunabilir, yetimlerin sıcak tebessümlerinin vesilesi olabilirsiniz.

Ayrıca, sürekli olarak yardımda bulunmayı talep etmeniz halinde, yetimlerin aylık bakımını üstlenebilir ve vakfımız bünyesinde yetim sponsoru olabilirsiniz. Tavsiye ettiğimiz bu özel yardım metodu, ahiretinize sürekli olarak yatırım yapmanıza vesile olmuş olacaktır. Yüce Allah’tan dileriz ki yaptığınız bu yardımlar sayesinde Cennette Peygamber Efendimize komşu olursunuz. Yetim sponsoru olmak için hemen aşağıda bulunan linke tıklayarak formu doldurmanız yeterli olacaktır.

Hayır Kahvaltısına ilişkin tüm detaylara, hemen aşağıda yer verilmiştir.

Tarih:08.03.2020

Saat: 10:00-15:00

Yer: Altın Köşk / Lindenhorsterstr.38-40 / 44145 Dortmund

Ücret:0-6 Yaş – Ücretsiz / 6-12 Yaş – €5/ 12 Yaş ve Üzeri – €10

Hayır kahvaltımızın giriş biletlerini, Avrupa Yardım Vakfı, Egikür, Lalezar ve Mind vakfından temin edebilirsiniz.

İrtibat Telefonu: 0152.21.55.09.27

Online bağış için Tıklayın